Om meg

En lidenskapelig fotograf og journalist som har spesialisert seg på helsejournalistikk. Yrket bragte meg til Asia for en kortere periode, hvor jeg arbeidet som volontør og fikk holde workshops i foto og historiefortelling for Misjonsalliansen og World Renews samarbeidspartnere, og dette ga frukter videre.

Er utdannet journalist og har spesialisert meg i multimedia, men den viktigste inspirasjon får jeg av barna mine, som alltid er i mine tanker, Elisabeth og Charlotte. Takk for den inspirasjon dere er i mitt liv!

 

 

Reklame

En kommentar om “Om meg

  1. Tilbaketråkk: Kontakt meg – Laila S. Berg Journalist & Fotograf

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s