Foto: Seminar i regi av UD og Norad

_MG_3986-3

Seminar i regi av UD og Norad

Fra venstre foran; Carlos Dora, koordinator for helse og miljø i WHO, Marit Viktoria Pettersen, seniorrådgiver i Utenriksdepartementet, Usman Mushtaq, medisinerstudent ved UiO, 2. rad fra venstre; Kristin Aunan, seniorforsker ved Cicero, Tore Godal, spesialrådgiver i Utenriksdepartementet, Eva Bratholm, kommunikasjonsdirektør i Norad, Helena Molin Valdés, leder for CCAC-sekretariatet og Maria Neira, direktør for helse og miljø i WHO.

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s